Moderator Control Panel ]

Problem with setting PLP

Problem with setting PLP

Postby slavarec » Thu Oct 06, 2016 7:20 pm

Hi!
I have problem with setting PLP by BDA! Drivers version - 1.0.0.7.
Code worked fine about a year ago - I could tune in to any of the available PLP in DVB-T2 signal! But maybe driver version was another! How to get previuos versions of drivers?

Here is some code that i use:

Code: Select All Code
// TBS tuner extension headers
typedef struct _tbs_plp_info // PLP info for TBS tuners struct
{
    unsigned char plpId; //The Rel PLPID need to set
    unsigned char plpCount; //PLP count number
    unsigned char plpResered1;//
    unsigned char plpResered2;//  memory size set to 4
    unsigned char plpIdList[256];//store the Rel PLPID

} TBS_PLP_INFO, *p_TBS_PLP_INFO;

#define KSPROPERTYSET_IID_BdaTunerExtensionPropertiesString L"{faa8f3e5-31d4-4e41-88ef-d9eb716f6ec9}"

#define KSPROPERTY_BDA_PLPINFO  22
// End of TBS tuner extension headers

...

if (m_pTunerInputPin)
    {
        IKsPropertySet *p_ksPropertySet;
        hr = m_pTunerInputPin->QueryInterface(IID_IKsPropertySet, reinterpret_cast<void**>(&p_ksPropertySet));

        if(hr == S_OK)
        {
            DWORD dwSupported = 0;

                IID KSPROPSETID_BdaTunerExtensionProperties_IID;
                IIDFromString(KSPROPERTYSET_IID_BdaTunerExtensionPropertiesString, &KSPROPSETID_BdaTunerExtensionProperties_IID);

                dwSupported = KSSupported(p_ksPropertySet, KSPROPSETID_BdaTunerExtensionProperties_IID, KSPROPERTY_BDA_PLPINFO);

                if (dwSupported & KSPROPERTY_SUPPORT_SET)
                {
                    TBS_PLP_INFO plp_info;
                    ZeroMemory(&plp_info, sizeof(TBS_PLP_INFO));

                    plp_info.plpId = plp; // plp=0,1,2...
                    hr = p_ksPropertySet->Set(KSPROPSETID_BdaTunerExtensionProperties_IID,
                                         KSPROPERTY_BDA_PLPINFO,
                                         NULL,
                                         0,
                                         &plp_info,
                                         sizeof(TBS_PLP_INFO));

                    DWORD ret;
                    hr = p_ksPropertySet->Get(KSPROPSETID_BdaTunerExtensionProperties_IID,
                                         KSPROPERTY_BDA_PLPINFO,
                                         NULL,
                                         0,
                                         &plp_info,
                                         sizeof( TBS_PLP_INFO ),
                                         &ret);
                    qDebug() << "PLP -" << plp_info.plpId << plp_info.plpCount << ret; // plp_info.plpId always == 0, but plp_info.plpCount == valid value (3)!
                }
            }
...
slavarec
 
Posts: 6
Joined: Mon Aug 08, 2016 3:43 am

Re: Problem with setting PLP

Postby steven » Sat Oct 08, 2016 10:35 am

Hi

Which driver version you are used before ?
you can get the older driver like this:
http://www.tbsdtv.com/download/document ... .0.0.6.zip
just change the version name .

Thanks

Kind Regards

steven
steven
 
Posts: 2109
Joined: Fri Aug 06, 2010 3:23 pm


Return to Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest