Moderator Control Panel ]

OpenELEC 5.0.4

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby ddjpp » Sun May 03, 2015 2:00 am

Hi!! How can I stop the blue led from blinking ?
ddjpp
 
Posts: 11
Joined: Sun Mar 16, 2014 7:12 am

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby vpeter » Sun May 03, 2015 2:18 am

ddjpp Wrote:How can I stop the blue led from blinking ?
But this is so great! Why do you want to stop this? :D

In autostart.sh script add
Code: Select All Code
echo default-on > /sys/class/leds/red/trigger

You do that on Windows or just in ssh console
Code: Select All Code
echo "echo default-on > /sys/class/leds/red/trigger" >>/storage/.config/autostart.sh
You can help me buy new work notebook with paypal donation, after 8 years it's time to upgrade.
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=FLVT7ACMYAPS6
vpeter
 
Posts: 427
Joined: Sun Jul 27, 2014 2:12 am
Location: Slovenia

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby ddjpp » Sun May 03, 2015 1:27 pm

Thank you vpeter!!!!!
ddjpp
 
Posts: 11
Joined: Sun Mar 16, 2014 7:12 am

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby skizoboy » Fri May 08, 2015 8:43 pm

Hi everyone,

First of all, a big thanks to vpeter for this amazing OpenElec on our Matrix ARM.
I've got some issue with mine : after a reboot, i've got an error message :

***Error in check_disks:could not repair filesystem, dropping to debug shell, try to run 'fsck' manually:***
### Starting debugging shell... Type exit to quit ###
Sh: can't access tty; job control turned off

It looks like the same error that Cjcr had on the previous page. I tried to use the MfgTool2-update.bat but no change happened. I googgled this error and found that it sometimes happens with Rasberry Pi and can easily be fix with this command :
# fsck -fy /dev/mmcblk0p2
# reboot

I tried it but the same error come back. Does anyone have the solution for this problem ? It would be nice not to reinstall it all... Thanks in advance.

PS : Really sorry for my bad english, i do my best :)
skizoboy
 
Posts: 1
Joined: Mon May 04, 2015 3:30 am

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby Dragonway » Fri May 08, 2015 11:17 pm

Hello,
if you update the old version, try to new install script but you lose all old files.
Always make a backup before ;) I got the same error.
But the backup in OpenELEC is complete and so I found my old settings and the library
Maybe vpeter can redo the script?

ps:
Chez moi j'ai tout essayé sans succès avant de faire la nouvelle installation.
Dragonway
 
Posts: 36
Joined: Wed Sep 03, 2014 7:02 pm

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby vpeter » Fri May 08, 2015 11:27 pm

One option would be to boot different version of openelec from SD card and backup/fix/repair/whatever from there.
You can help me buy new work notebook with paypal donation, after 8 years it's time to upgrade.
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=FLVT7ACMYAPS6
vpeter
 
Posts: 427
Joined: Sun Jul 27, 2014 2:12 am
Location: Slovenia

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby bzoli72 » Sat May 09, 2015 9:04 pm

Hi!

For TBS 2910 V1.3 with OpenELEC 5.0.8:

fan control:

echo default-on > /sys/class/leds/fan/trigger --> fan on
echo none > /sys/class/leds/fan/trigger --> fan off


bzoli72
bzoli72
 
Posts: 24
Joined: Fri Aug 05, 2011 3:46 pm

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby Dragonway » Mon May 11, 2015 1:41 am

bzoli72 Wrote:Hi!

For TBS 2910 V1.3 with OpenELEC 5.0.8:

fan control:

echo default-on > /sys/class/leds/fan/trigger --> fan on
echo none > /sys/class/leds/fan/trigger --> fan off


bzoli72


Not run for me :)
Dragonway
 
Posts: 36
Joined: Wed Sep 03, 2014 7:02 pm

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby Dragonway » Mon May 11, 2015 2:04 am

Hi vpeter,
i want to try you multiboot patch but i don't now install an os to my sd-card(?)
I see all the package to install but it's different for install to sd, no?
Thanks ;)
Dragonway
 
Posts: 36
Joined: Wed Sep 03, 2014 7:02 pm

Re: OpenELEC 5.0.4

Postby vpeter » Mon May 11, 2015 2:08 am

Dragonway Wrote:Not run for me :)
Try:
Code: Select All Code
echo 1 > /sys/class/leds/fan/brightness
echo 0 > /sys/class/leds/fan/brightness

as in my lost PR https://github.com/vpeter4/OpenELEC.tv/ ... 67c90ddR28

Dragonway Wrote:i want to try you multiboot patch but i don't now install an os to my sd-card(?)

If you installed openelec on eMMC then multiboot is already in bootloader. Just create SD card as written in one of my previous threads. I think I prepared SD card image. Don't expect much more help from me because lost hope for openelec/matrix/...
You can help me buy new work notebook with paypal donation, after 8 years it's time to upgrade.
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=FLVT7ACMYAPS6
vpeter
 
Posts: 427
Joined: Sun Jul 27, 2014 2:12 am
Location: Slovenia

PreviousNext

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests