Moderator Control Panel ]

LibreELEC 7.0

Re: LibreELEC 7.0

Postby buddyrm » Fri Jun 03, 2016 3:08 am

buddyrm wrote:So I installed it and it seems to work except I can not setup the wireless network. When I try to click on Librelec to setup network settings. It says the plugin is not ready yet and try again later. So I am stuck now. How do I setup the wireless network.?



Finally got the wireless setup. Graphics display seems to freeze every once in a while requiring a reboot. No response from any input. Also in the audio output section the device S/PDIF is missing. How can we enable it? I also have attached my dmesg output to see if you can tell me what is up with the optical output not being detected.
buddyrm
 
Posts: 27
Joined: Thu May 05, 2016 3:22 am

Re: LibreELEC 7.0

Postby buddyrm » Fri Jun 03, 2016 3:37 am

Here is the file. and aplay -L output. I also included the image of what I see on the audio output section of KODI.

LibreELEC:/proc/asound # aplay -L
null
Discard all samples (playback) or generate zero samples (capture)
default:CARD=Codec
On-board Codec,
Default Audio Device
sysdefault:CARD=Codec
On-board Codec,
Default Audio Device
default:CARD=SPDIF
On-board SPDIF,
Default Audio Device
sysdefault:CARD=SPDIF
On-board SPDIF,
Default Audio Device
default:CARD=imxhdmisoc
imx-hdmi-soc,
Default Audio Device
sysdefault:CARD=imxhdmisoc
imx-hdmi-soc,
Default Audio Device
hdmi:CARD=imxhdmisoc,DEV=0
imx-hdmi-soc,
HDMI Audio Output
LibreELEC:/proc/asound #
Attachments
kodi_audio.jpg
dmesg.zip
(10.48 KiB) Downloaded 101 times
buddyrm
 
Posts: 27
Joined: Thu May 05, 2016 3:22 am

Re: LibreELEC 7.0

Postby Ahrlad » Fri Jun 10, 2016 4:06 am

I just got a new Matrix box after having failed to find a suitable substitute. The latest LibreElec build works surprisingly well - I can't get spdif output working either, but I wasn't planning on using it anyway. In any case thanks a lot for your work and if there's something I could help test or something like that I'm happy to help.
Ahrlad
 
Posts: 12
Joined: Fri Jun 20, 2014 10:08 pm

Re: LibreELEC 7.0

Postby buddyrm » Sat Jun 11, 2016 1:53 am

I had to revert to 6.0.3 because 7.0 is highly unstable playing videos. I just freezes and you are unable to get control. With 6.0.3 it works fine.
buddyrm
 
Posts: 27
Joined: Thu May 05, 2016 3:22 am

Re: LibreELEC 7.0

Postby piotrasd » Tue Jul 12, 2016 7:22 am

any one can confirm if mini PCIE working with new kernel 4.4 ?
piotrasd
 
Posts: 28
Joined: Sat Jan 18, 2014 2:11 pm

Previous

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest