Moderator Control Panel ]

space

space

Postby johnnysamu » Sun Feb 07, 2016 5:54 pm

I have installed an additional hard drive via SATA.

Now I get indications that space is full of tvheadhend's heading. I therefore try to expand it by running the swab on the hard drive. so I made this:

fdisk -l / dev / sda
mkswap / dev / sda1
swapon / dev / sda1

But it does not help, anyone? :?:

TvheadEndSpace.png
TvheadEndSpace.png (3.92 KiB) Viewed 2648 times



#
[root@MOIPro ~]# fdisk -l /dev/sda
Found valid GPT with protective MBR; using GPT

Disk /dev/sda: 2930277168 sectors, 1295M
Logical sector size: 512
Disk identifier (GUID): a2b030e2-f39c-42ae-ab7d-aa3200657d05
Partition table holds up to 128 entries
First usable sector is 34, last usable sector is 2930277134

Number Start (sector) End (sector) Size Code Name
1 2048 2930270207 1397G 0700 Basic data partition
[root@MOIPro ~]#

#
johnnysamu
 
Posts: 25
Joined: Wed Nov 19, 2014 2:43 am

Re: space

Postby SergioDanielG » Wed Feb 10, 2016 1:48 am

Hi johnnysamu.

If you make a swap partition, that is for swap (like ram, but on a hd), that's not for storage.
You need for example a fat or ext or ntfs partition to storage.

Kind regards.
SergioDanielG
 
Posts: 356
Joined: Tue May 31, 2011 3:53 am
Location: Tostado (SF) Argentina

Re: space

Postby johnnysamu » Wed Feb 10, 2016 2:19 am

Thanks! but how dedicates / I assign space to moi pro?
johnnysamu
 
Posts: 25
Joined: Wed Nov 19, 2014 2:43 am

Re: space

Postby SergioDanielG » Wed Feb 10, 2016 4:05 am

On tvheadend configuration, option Recording you can asign a recording path.
So, try mounting a formated hd and use this mount point as path to recording on tvheadend.
On MOI (I havent got MOI Pro) an usb pendrive is automounted on /mnt/usb, whell, this will be the path on tvheadend configuration.

Hope its util for you.

Kind regards.
SergioDanielG
 
Posts: 356
Joined: Tue May 31, 2011 3:53 am
Location: Tostado (SF) Argentina

Re: space

Postby johnnysamu » Wed Mar 30, 2016 1:14 am

Hey! I still struggle with the space, I have a hard drive connected, and a USB memory. But I do not know how to do to assign Moi Pro this in a good way. Someone who has a good idea?

MoiProSpace.png


TVHeadEnd is set to put the recordings on a hard disk on the network. so it's not a problem.
johnnysamu
 
Posts: 25
Joined: Wed Nov 19, 2014 2:43 am


Return to MOI Pro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests