Moderator Control Panel ]

Unable to tune after clean install with VMware passthrough

Unable to tune after clean install with VMware passthrough

Postby PeJanIT » Wed Aug 21, 2019 8:45 pm

Hello,
I have home server with VMware and use PCI passthrough TBS6205 to my virtual Windows Server. But after clean install of Windows Server, I am not able to tune channels on this card. I have to insert my old MSI TVDuo TV card, install its drivers, and after that the TBS 6205 starts working and works without any problem. After that I can reinstall TBS drivers, reconnect card, and everything is working. I have tested several VMware versions 6.0-6.7, Windows Server 2008R2 - 2019, and I have this problem everytime.
Does anybody else have this strange problem? My old MSI card is failing, and I am afraid, that will not be able to make TBS working without it.

Thank you in advance

Petr
PeJanIT
 
Posts: 2
Joined: Thu May 30, 2019 1:32 am

Re: Unable to tune after clean install with VMware passthrou

Postby PeJanIT » Wed Feb 19, 2020 6:16 pm

No idea? I quite lost, I am trying even virtual Windows 7 and Windows 10, and it doesn't work even on desktop OS. There must by some problem with driver installation. I can see the hardware installed, but I am not able to tune.
PeJanIT
 
Posts: 2
Joined: Thu May 30, 2019 1:32 am

Re: Unable to tune after clean install with VMware passthrou

Postby steven » Fri Feb 21, 2020 9:16 pm

Hi Sir

what about do not use VM is it ok ? as we get some feedback from customer when use VM have issue but phisc server works well

Thanks

kind Regards

steven
steven
 
Posts: 2036
Joined: Fri Aug 06, 2010 3:23 pm


Return to DVB-T2/T/C Quad TV Tuner PCIe Card TBS6205

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest