Moderator Control Panel ]

ezserver

ezserver

Postby david131 » Fri Apr 01, 2016 3:54 am

hi i am new owner moi pro amd please can i install ezserver (http://ezhometech.com ) on it ?????
it will work with tvhedaend thank you
david131
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 10, 2016 2:01 am

Re: ezserver

Postby SergioDanielG » Sun Apr 10, 2016 11:45 pm

Hi david131.

ezserver web page redirect to http://www.hihosting.hinet.net/ and I can't see anything usefull to help you.
But MOI-Pro AMD have a preinstalled version of tvheadend. Why do you don't use it?

Kind regards.
SergioDanielG
 
Posts: 356
Joined: Tue May 31, 2011 3:53 am
Location: Tostado (SF) Argentina

Re: ezserver

Postby steven » Fri Apr 15, 2016 4:27 pm

david131 Wrote:hi i am new owner moi pro amd please can i install ezserver (http://ezhometech.com ) on it ?????
it will work with tvhedaend thank you

Hi david

You can using ezserver to our MOIPro-AMD ,MOIPro-AMD is x86 architecture you can take it as PC :)

Thanks

Kind Regards

steven
steven
 
Posts: 2179
Joined: Fri Aug 06, 2010 3:23 pm

Re: ezserver

Postby david131 » Wed Apr 20, 2016 4:49 am

why?? because only for quick zapping channels .....with tvheadend zapping channels are very slow or you have please for a better solution?? thank you
david131
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 10, 2016 2:01 am


Return to MOI Pro - AMD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron