Moderator Control Panel ]

TBS6290SE CAM not working

TBS6290SE CAM not working

Postby mitja » Fri Nov 10, 2017 4:53 pm

Recently I bought 3x TBS6290SE dual tuner cards. The cards are working on unscrambled channels but I am unable to decrypt scrambled channels using dvblast.
I compiled everything as per manual for DVB-C. Non ecrypted channels works, I can even see multicast traffic on my router, even of scrambled channels, but I am not able to access it, probably because are still encrypted. I've changed different CAM modules (I have three types) and all are working at my cable provider (tested by them). Do you have any hints for my problem?

Thanks.

Here is my log: https://pastebin.com/TMXLVbu6
mitja
 
Posts: 17
Joined: Fri Jan 10, 2014 5:55 pm

Re: TBS6290SE CAM not working

Postby steven » Mon Nov 13, 2017 3:47 pm

Hi Mitja

Which CAM you are using ? is it professional one ? as you are decryption about 9 chanenls :
debug: conf: 239.254.1.1:1234/udp config=0x9 sid=13101 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.2:1234/udp config=0x9 sid=13102 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.3:1234/udp config=0x9 sid=13103 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.4:1234/udp config=0x9 sid=13104 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.5:1234/udp config=0x9 sid=13105 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.6:1234/udp config=0x9 sid=13106 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.7:1234/udp config=0x9 sid=13107 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.8:1234/udp config=0x9 sid=13108 pids[0]
debug: conf: 239.254.1.9:1234/udp config=0x9 sid=13109 pids[0]

as we know that professional CAM support about 8 channels , normal CAM only support 1 channel with 1 CAM .

You can have a try only streaming one channel check whether is ok

Thanks

Kind Regards
steven
 
Posts: 2057
Joined: Fri Aug 06, 2010 3:23 pm


Return to DVB-T2/T/C Dual Tuner Dual CI PCIe Card TBS6290SE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest