Moderator Control Panel ]

RTMP does not stream again, after removing and putting video

Re: RTMP does not stream again, after removing and putting v

Postby daowei » Mon Jul 06, 2020 11:30 am

Hi,
Please have a try this newer firmware:
http://www.tbsdtv.com/tmp/tbs2603_firmware_v1.2.04.zip

Thanks
daowei
 
Posts: 115
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:17 pm

Re: RTMP does not stream again, after removing and putting v

Postby jluralo » Fri Jul 10, 2020 4:46 am

Hi.
The new firmware v1.2.04 has been tested.
The result has been similar to that of firmware 1.0.96ver_2. Now it seems that its recovery against the loss of HDMI signal is a little more stable.
Although, when I repeat the operation of removing the HDMI. Sometimes the image freezes and does not return. And the "video lost" notice doesn't come out.
The final result. The TBS2603 has improved its behavior.
We applaud and appreciate the effort to create a better firmware.

https://www.youtube.com/watch?v=wVp70ZLIBYk
jluralo
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 10, 2016 1:48 am

Re: RTMP does not stream again, after removing and putting v

Postby echomay » Tue Jul 14, 2020 10:11 am

Hi,
D id you changed your hdmi signal's resolution or not when you reconnect it to the encoder after removed? Do you need reconnect the hdmi signal many times one day? How much time between you break the connect to reconnect? Thank s.
echomay
 
Posts: 66
Joined: Tue Apr 26, 2016 9:24 am

Re: RTMP does not stream again, after removing and putting v

Postby jluralo » Thu Jul 16, 2020 7:19 am

Hi.
In the test done in the studios like when we use the TBS2603 on the street with batteries. We always deliver the HDMI signal with the identical resolution.
On the street, if we usually remove and put the signal from the HDMI camera several times. But the TBS2603 we keep it on, because it takes a while to get ready, once it has been turned off.
When we are on the street, we disconnect 12 or 16 times a day. In studios, don't often disconnect the HDMI.
Regards.
jluralo
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 10, 2016 1:48 am

Re: RTMP does not stream again, after removing and putting v

Postby echomay » Fri Jul 17, 2020 11:20 am

Hi,
Can you please provide a remote control for me to modifiied the device for test, if it worked, we will make a firmware for you. my mail : echo@tbsdtv.com, please mail to me.
echomay
 
Posts: 66
Joined: Tue Apr 26, 2016 9:24 am

Previous

Return to TBS2603 Professional HD Video Encoder

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests