Moderator Control Panel ]

TBS2603 rtmp push not working with user/pass

TBS2603 rtmp push not working with user/pass

Postby bbcristi » Wed Sep 16, 2020 5:05 pm

Hi there,
Is anybody experience problem with pushing streams to a server with user and password? I've have this problem since I set credentials, until now it was without.
Regards,
Cristian
bbcristi
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 02, 2015 12:41 am

Re: TBS2603 rtmp push not working with user/pass

Postby daowei » Fri Sep 18, 2020 10:00 am

Hi,
I t should be working, check my attachment.
Which playform/Media server you're pushing to now? without user/pwd the pushing is working?

Thanks
Attachments
user_pwd.png
daowei
 
Posts: 128
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:17 pm

Re: TBS2603 rtmp push not working with user/pass

Postby Chris18391344 » Mon Jul 12, 2021 10:19 pm

Same here. Everything was changed with the authorization...

Can't connect to Wowza Engine, and other Streaming Servers...
Chris18391344
 
Posts: 33
Joined: Tue Nov 05, 2019 5:50 pm

Re: TBS2603 rtmp push not working with user/pass

Postby daowei » Wed Jul 14, 2021 3:20 pm

Hi, Chris18391344
Please have a try add Encoder stream to a 3rd-party software first, and then push to Wowza. For example,
TBS26003 HTTP/RTSP ip stream out to OBS first-----and then push to Wowza.

Another information, the new generation Encoder (like TBS2603se, TBS2603au, TBS2605) has a good compatibility in RTMP/RTMPS protocol.
Have tested with “Youtube, Facebook, Twitch, U-stream, Wowza, red 5,and ect.”, it works perfect.

Thanks
daowei
 
Posts: 128
Joined: Fri Aug 12, 2016 6:17 pm


Return to TBS2603 Professional HD Video Encoder

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest