Moderator Control Panel ]

TVHeadend crashes due to the 2.0.0.6 version

TVHeadend crashes due to the 2.0.0.6 version

Postby SPiKeGoD » Wed Sep 04, 2019 9:48 am

I have updated the server to the version 2.0.0.6 and i have lost all my tvheadend data but I have configured everything again

This update also have updated the tvheadend to the "4.3-1789~g6bfeca6" version

the problem is when i turn a HD Sat Channel the tvheadend shows the message: "There seems to be a problem with the live update feed from Tvheadend. Trying to reconnect..." and crashes...

With the previous version 2.0.0.2 i could to use this channels without any problem....

Can you help me, please?

Thanks a lot in advance
SPiKeGoD
 
Posts: 9
Joined: Wed Mar 29, 2017 2:44 am

Re: TVHeadend crashes due to the 2.0.0.6 version

Postby SPiKeGoD » Wed Sep 04, 2019 10:15 am

The problem only happens when i turn a encrypted HD Channel, with SD no problem

I use OSCam
SPiKeGoD
 
Posts: 9
Joined: Wed Mar 29, 2017 2:44 am

Re: TVHeadend crashes due to the 2.0.0.6 version

Postby xiaocao » Wed Sep 04, 2019 11:41 am

hi ,


please delete the confguration of the tvheadend . "rm -rf /root/.hts/tvheadend" and reset tvheadend to check ,

different tvheadend use different configuration file .


best regardS!
xiaocao
 
Posts: 71
Joined: Tue Jun 25, 2013 5:48 pm

Re: TVHeadend crashes due to the 2.0.0.6 version

Postby SPiKeGoD » Wed Sep 04, 2019 9:34 pm

Thanks @xiaocao but it was unable to do it works

I restore to 2.0.0.4 but the problem now... is that the card TBS6209 does not appear... the cards TBS6909 and TBS6301 appear!
SPiKeGoD
 
Posts: 9
Joined: Wed Mar 29, 2017 2:44 am


Return to MOI Pro - AMD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron